El este noul Maradona din Carpaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cupa „Hagi Danone“, cel mai important eveniment pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 10 şi 12 ani, a fost un bun prilej pentru tinerii fotbalişti să se facă remarcaţi.

Unul dintre copiii prezenţi la competiţie, Cosmin Constantinescu, de la Şcoala Generală nr. 149 din Bucureşti, nu a ratat ocazia de a ieşi în evidenţă.

Fotbalistul de doar 10 ani a încercat toate tertipurile pentru a-şi ajuta echipa să câştige, dar aceasta nu a ajuns în faza finală de la Constanţa. A driblat, a centrat, a marcat printre picioarele portarului şi a încercat chiar să dea gol din corner.

„Pentru echipa de club, 3 Kids Sport, am marcat de cinci ori din corner. Aici nu mi-a ieşit, dar am dat gol printre picioarele portarului. L-am umilit“, a spus Cosmin.

Şi, de parcă cele cinci goluri marcate din corner de Cosmin nu erau de ajuns, el a reuşit, tot la echipa de club, performanţa de a marca de la poartă la poartă. Cele mai multe goluri marcate de el într-un meci au fost cinci, iar în total, în 30 de meciuri jucate în campionat, a marcat peste 50 de goluri.

Un idol al copilului este Diego Armando Maradona, unul dintre cei mai buni fotbalişti din toate timpurile ai planetei. Deşi are doar 10 ani, puştiul minune ştie că „El Pibe D’Oro“ a marcat un gol cu mâna şi se laudă că a reuşit şi el acest lucru. „Am dat două sau trei goluri cu mâna, exact ca Maradona. Am avut noroc că arbitrul nu m-a văzut“, spune mândru Cosmin.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite