Doi cămătari din Bucureşti au răpit un bărbat, l-au dus pe un câmp şi l-au ameninţat cu bătaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişti din cadrul Inspetoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au reţinut astăzi pentru 24 de ore pe doi bărbaţi din Bucureşti, suspecţi de şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal şi violare de domiciliu.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi Secţiei Rurale Tămădău Mare s-a reuşit identificarea lui B. Stan, de 53 ani, şi lui C.Dragoş, de 25 ani, ambii din Bucureşti.

Acştia sunt acuzaţi că în urmă cu câteva zile au pătruns fără drept în locuinţa lui N. Constantin, de 50 ani, din comuna Săruleşti, sat Solacolul, judeţul Călăraşi, pe care l-au răpit cu un autoturism şi l-au dus pe un câmp. Aici au ameninţat victima cu acte de violenţă pentru a o determina să returneze suspecţilor o sumă de bani împrumutată anterior.

Faţă de cei doi cămătari a fost începută urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal şi violare de domiciliu.

Poliţiştii i-au reţiunut în cursul acestei după-amiezi pe cei doi suspecţi pentru 24 de ore şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Călăraşi, urmând ca în data de 27 iulie a.c. să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite