Dezinteres pentru lucrările de reabilitare a şcolilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numai două din cele 34 de firme care au cumpărat caietul de sarcini pentru reabilitarea infrastructurii educaţionale a şcolilor din Bucureşti au depus ofertele în termen. Ieri, la Primăria

Numai două din cele 34 de firme care au cumpărat caietul de sarcini pentru reabilitarea infrastructurii educaţionale a şcolilor din Bucureşti au depus ofertele în termen. Ieri, la Primăria Capitalei a avut loc şedinţa de deschidere a ofertelor depuse pentru achiziţia publică de lucrări la obiectivul "Reabilitarea Infrastructurii Educaţionale în Bucureşti" - pachetul I, din care fac parte 11 şcoli. Cele două societăţi sunt Global Invest&Trade LLC şi SC General Construct&Consult SRL (asociere), al căror preţ de ofertare, fără TVA, a fost de 10.372.018,26 euro şi Cominco SA Bucureşti, cu 12.436.739,45 euro. Finanţarea investiţiei se face în proporţie de 75%, prin împrumut contractat de la Banca Europeană de Investiţii. Restul este contribuţia bugetului local. Câştigătorul licitaţiei va fi desemnat de Comisia de evaluare a ofertelor în zilele următoare. La sfârşitul lunii mai va avea loc licitaţia pentru încă 25 de şcoli.
Cele 11 şcoli cuprinse în pachetul I sunt: şcolile generale 9, 110, 189, 109, 173, 87, 7, 311 şi 206, Liceul de Muzică "George Enescu" şi şcoala de Muzică şi Arte nr 3.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite