DEZBATERE Primăria va avea un departament pentru femeile din Bucureşti. Ce părere aveţi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudia Ţapardel, consilier general în cadrul Consiliul General al Municipiului Bucureşti, a declarat că va iniţia un proiect de hotărâre pentru înfiinţarea unei direcţii dedicate femeilor şi problemelor acestora, în cadrul Primăriei Capitalei.

Cel mai tânăr membru al Consiliului General al Municipiului Bucureşti, Claudia Ţapardel (29 de ani), a participat anul trecut la dialogul cu autoritatea locală vieneză sub titulatura „Interesele femeilor în centrul atenției pe agenda orașelor de success".

În urma acestui schimb de experienţă, bucureşteanca a decis să iniţieze anul acesta un proiect de hotărâre cu privire la înfiinţarea în cadrul Primăriei Capitalei a unei direcţii dedicate femeilor. "Împreună cu Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti vom putea pune în aplicare acest proiect. Dacă va fi votat până în iunie, atunci vom putea dezvolta direcţia în mandatul viitor", a explicat Ţapardel.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Primăria Vienei joacă după cum cântă vienezele: interviu cu Nurten Yilmaz, şefa Direcţiei pentru Femei din cadrul municipalităţii austriece

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite