De la însuşi Cupidon la dulciurile din marţipan: vezi ce târguri de cadouri de Valentine’s Day sunt în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum ziua îndrăgostiţilor este la doar câteva zile distantă, reporterii bucuresti.adevarul.ro au ]ntocmit o listă cu cele mai interesante târguri unde poţi găsi cadouri inspirate, care vor exprima cele mai frumoase gânduri şi emoţii faţă de aceea persoană unică şi specială din viaţa ta.

Valentine's Day Fair la Sala Dalles

 Sala Dalles va organiza şi anul acesta cum ne-a obişnuit de aproximativ 10 ani, un târg de cadouri pentru cei îndrăgostiţi. Cei care îi vor trece pragul în perioada 9 – 14 februarie vor găsi aici poate cea mai variată gamă de cadouri. La Valentine's Day Fair vei putea alege dintre decoraţiuni şi accesorii preţioase, măşti veneţiene, bijuteri şi lumânări lucrate manual, cu arome şi forme originale, dulciuri din marţipan sau ciocolată şi multe alte cadouri speciale. Sala unde va avea loc târgul va fi deschisă publicului bucureştean între orele 10 şi 20.

Desert Expo la Sun Plaza

În perioada 11 - 13 februarie cei care vor ajunge la mall-ul de la Piaţa Sudului, Sun Plazza, vor putea să aleagă pentru persoana iubită cadouri cu adevarat dulci. Prăjiturele, ciocolată, praline, trufe, marţipan, gemuri cu diferite arome, torturi, vinuri, produse de patiserie, creme, biscuiţi, waffe, baclava, cafea cu diferite arome, ceaiuri speciale, ciocolată caldă sau produse din tutun vor fi expuse intr-o ambianţă cu adevarat dulce pe muzică de jazz sau clasică.

Choco Fest de Valentine's Day la Sala Radio

 Sala Radio, organizează şi ea, în Foaierul Temişana, anul acesta, un târg special cu cadouri pentru cei ce iubesc. În perioada 11 - 13 februarie, la Choco Fest for Valentine's Day vei putea găsi prăjituri şi delicatese din cele mai diverse, de la miere, la cozonaci, baclavale cu vişine, prăjituri de casă şi specialităţi tradiţionale maramureşene, dulciuri din Budapesta, praline belgiene , cupcakes, dulciuri greceşti, ciocolată cu piper şi nenumarate sortimente de cafea. Organizatorii au pus la cale mai multe concursuri la care pofticioşii pot câstiga dulciuri iar copii vor putea participa la un workshop de pictură şi modelat baloane.

Targ de cadouri Amore, Love, Iubire la Universitate

 Pasajul de la Universitate va găzdui în perioada 7 – 14 februaruie Târgul Amore, Love, Iubire. Poţi alege cadoul ideal pentru iubita sau iubitul tău de la standurile special amenajate cu ocazia zilei îndrăgostiţilor. Comercianţii vă invită să alegeţi dintre zecile de cadouri precum ciocolată, pernuţe inimioare, săpunuri parfumate cu arome de trandafiri, uleiuri de masaj sau lumânări. Însăşi Cupidon şi-a anunţat prezenţa la acest târg, cu tolba plină de săgeţi, gata să unească definitive cuplurile ce-i ies în cale.

Gl’Amour de Valentine's Day

În zilele de 12 şi 13 februarie, pasionatele de shopping vor avea ocazia să aleagă dintre bijuterii unicat , piese vintage sau produse handmade. Târgul se desfăsoară în centrul vechi al Bucureştiului, în Memento Pub. De asemenea, la târg vei putea cunoaşte creatori de modă  la o ceaşcă de cafea sau chiar la o degustare de produse surpriză, oferite de Băcănia Veche.
 
Fashion in Love de Sfantul Valentin
 
Tinerii designeri din Bucureşti s-au adunat zilele acestea la restaurantul Dinette, din centrul vechi al Bucureştiului pentru a oferi celor îndrăgostiţi de haine şi accesorii în ediţie limitată. Printre cei ale căror creaţii vor putea fi admirate la târg se numără Wonder Lolita, Fabrica de Zorzoane, Lust of Creation, Mineli Boutique by Eve, Alin Dinică, Alexadra Filimon, Tricouri Antante, Alice Lopez, Diana Antohi şi L-kit.

Vintage Shopping Days pentru îndrăgostiţi

Cei care sunt atraşi de obiectele handmade sau de charmul perioadei bunicilor nostrii, îşi pot alege pentru perechea lor, broşe, brăţări, cercei, multă dantelă, coliere unicat, obiecte vestimentare pictate manual, dar şi haine de inspiraţie retro sau vintage. Târgul cu ştaif se va desfăşura weekendul acesta în barul Old City unde sunteţi aşteptaţi într-o atmosferă specială, cu muzica anilor ’70 si '80.





București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite