De 1 Mai intrăm la apă: astăzi se deschid ştrandurile în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea foarte caldă pentru această perioadă i-a prins pe unii administratori ai ştrandurilor cu pregătirile în toi. Doar câţiva sunt gata să-şi deschidă porţile chiar astăzi.

Ştrandul Tineretului este unul dintre cele mai mari locuri de agrement din Capitală care se va deschide de 1 mai. Ştrandul poate face faţă la 10.000 de bucureşteni, având o suprafaţă de 3.500 de metri pătraţi de apă în bazine, plajă pe iarbă şi locuri de distracţii în zona de agrement. Intrarea va costa 20 de lei în timpul săptămânii şi 30 de lei în weekend.

Ştrandul Dâmboviţa – Ciurel, de lângă Piaţa Crângaşi, este deschis încă din acest weekend şi funcţionează cu program non-stop, până în septembrie. Are o capacitate de cinci bazine, din care două sunt pentru copii. Complexul are şi două terenuri de fotbal şi unul de tenis. Micuţii sub şapte ani vor avea intrarea gratuită tot sezonul. Accesul pentru restul lumii costă 10 lei. Plaja este amenajată deja, pe placul celor care preferă să stea la soare pe nisip, nu pe iarbă.

Ştrandurile Water Park, din Otopeni, şi Cara, din Titan, nu intră în competiţia distracţiilor cu apă din Bucureşti pentru aceste zile. Nici la Ştrandul Berceni nu s-a deschis sezonul. Aici abia se vopseşte bazinul. Data „lansării la apă” nu se ştie, pe moment. Bazinul olimpic de la Ştrandul Copiilor – Văcăreşti nu va primi înotători timp de încă trei-patru săptămâni, atunci când va fi deschis.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite