Cum va fi vremea în Capitală în ultimele zile din iarnă şi de Mărţişor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maxima zilei de luni, 01 martie, va fi de 8...9 grade  Foto mediafax
Maxima zilei de luni, 01 martie, va fi de 8...9 grade  Foto mediafax

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis, vineri, o prognoză specială pentru municipiul Bucureşti, valabilă începând de sâmbătă diminieaţă, până luni la prânz. Se anunţă vreme rece, dar în continuare cu temperaturi cu mult mai ridicate decît în mod normal la această dată.

Astfel, conform ANM, de sâmbătă, ora 06:00, până duminică, ora  08:00, în Capitală vremea se va răci faţă de intervalul anterior, însă va fi în continuare caracterizată de valori cu mult mai mari decât cele climatologic specifice perioadei. 

Cerul, mai mult senin pe parcursul zilei, se va înnora treptat din orele serii când vor fi perioade în care se vor semnala averse şi posibil descărcări electrice. 

De asemenea, vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare mai ales din a doua parte a intervalului, când la rafală se vor înregistra viteze în jurul a 45 km/h. 

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 2...3 grade. Dimineaţa va fi ceaţă. 

Ulterior, de duminică, ora 8:00, până luni, ora 12:00, meteorologii anunţă că procesul de răcire a vremii va continua şi se va resimţi atât la valorile diurne cât şi la cele nocturne, astfel că temperatura maximă va fi de 9...10 grade, iar cea minimă de -1...0 grade, mai scăzută în zona preorăşenească spre valori în jurul a -3 grade. 

Cerul va avea înnorări şi doar trecător vor fi posibile precipitaţii slabe, ziua sub formă de ploaie, iar noaptea mixte. Vântul va sufla slab şi moderat. 

Iar maxima zilei de luni, 01 martie, va fi de 8...9 grade.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite