Cum vor circula mijloacelor de transport în comun din Bucureşti în noaptea de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Revelion, metrourile vor circula la intervale de 10-20 de minute, iar tramvaiele 1 şi 41, precum şi autobuzele RATB de pe 16 linii vor asigura legătura între centrul Bucureştiului şi toate cele şase sectoare.

În noaptea de Revelion, metrourile vor circula la un interval de zece minute între orele 24.00 şi 01.00, apoi, până la 05.00, la un interval de 20 de minute, pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) şi Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Parc Bazilescu), potrivit Mediafax.

Din 1 ianuarie până în data de 4 ianuarie 2015, trenurile de metrou circulă pe toate cele patru magistrale la interval de nouă minute.
Şi mijloacele de transport în comun circulă în noaptea de Revelion. Autobuzele RATB de pe 16 linii de noapte, precum şi tramvaiele liniilor 1 şi 41 vor asigura legătura între centrul Capitalei şi toate cele şase sectoare.

În zilele de 1, 2, 3 şi 4 ianuarie, autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele circulă la intervale mai mari, după un program corespunzător unei zile de weekend.

Pe aceeaşi temă:

Un metrou s-a stricat în staţia Costin Georgian. Circulaţia a fost reluată după 20 de minute

VIDEO Cum a fost introdus pe şinele din Bucureşti primul metrou. Sute de muncitori au luat parte la înfăptuirea „minunii“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite