Continuă reparaţiile începute în 2005

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Septembrie, bd. Poligrafiei, Splaiul Independenţei, şi str. 11 iunie. Potrivit directorului Administraţiei Străzilor, Elena Ghineraru, devierile de trasee vor fi necesare doar când se vor realiza

Septembrie, bd. Poligrafiei, Splaiul Independenţei, şi str. 11 iunie. Potrivit directorului Administraţiei Străzilor, Elena Ghineraru, devierile de trasee vor fi necesare doar când se vor realiza intervenţiile la fundaţiile din carosabil. Deocamdată nu este cazul. De exemplu, pe bd. Poligrafiei se desface pavajul pe benzile laterale, fiind necesare lucrări iniţiale la sistemul de canalizare.
Pe Calea 13 Septembrie se desface trotuarul de o parte şi de alta şi se taie pomi la intersecţia cu Trafic Greu, pentru lărgirea trotuarelor. Pe 11 iunie încă se mai montează borduri şi se pregăteşte turnarea asfaltului.

Ieri a fost rândul demarării lucrărilor pe strada Sorescu ştefan şi a celor la intersecţia Sf. ştefan cu Piaţa Sf. ştefan. În primul caz, variantele de ocolire recomandate de specialiştii ADP sunt str. mr. Ionescu Atanasie, Vatra Luminoasă şi Victor Manu. Piaţa şi strada Sf. ştefan pot fi ocolite prin str. Traian, str. Mântuleasa, A. Iancu, Lunii, Popa Soare şi Dumitru Racoviţă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite