Colecţiile de primăvară au ajuns în magazine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăvara asta - pantaloni trei sferturi şi geantă mare pentru un "look" citadin

deschis, colorat.
În Plaza, firmele au adus deja noile colecţii care sunt după toate gusturile şi pentru toate buzunarele. Anul acesta, negru şi alb revin în modă, ca şi pantalonii ¾ , după cum ne-a spus Liliana ţuriou Udrea, preşedinta Asociaţiei de Modă şi Design din România. La "Zara", majoritatea vestimentaţiei respectă trendul: negru, alb sau combinaţii de negru şi alb. O pereche de pantaloni negri trei sferturi costă aici 220 RON, o bluză- 250, iar o bluză de in este 200 RON. O fustă costă 250 RON, în timp ce un sacou ajunge la 480 RON.
Haine pentru copii - din catifea şi denim
Tot la "Zara" se găsesc şi haine pentru copii din noua colecţia. Oferta pentru fete este diversă: rochiţe din denim sau din raiat, bluze uni, în diferite culori sau model marinăresc, gentuţe de toate formele, unde rozul şi roşul rămân predominante. O rochie pentru fete este 109.9 RON, un sarafan de blugi 139,9 RON, o bluză- 42.9 RON, iar o geantă este 53.9 RON.
Pentru băieţi, o vestă costă 219.9 RON, în timp ce un hanorac este 109.9, iar o pereche de pantofi 119.9 RON.
Fustele din denim rămân la modă
Magazinul "Dada" propune pentru acest anotimp haine din denim. O fustă din blugi costă 167.7 RON, în timp ce o vestă cu care se asortează foarte bine este 182.2 RON. Adeptele stilului sport găsesc la magazinul "Pull and Bear" din Plaza blugii ¾ din colecţia nouă, care costă 150 RON, preţ pe care-l au şi jachetele. La "Terranova", jeanşii sunt 121.9 RON.
Încălţămintea are preţuri pe măsura ţinutei: adidaşii sunt la 270 RON, dar la "Office Shoes" produsele din noua colecţie se găsesc şi la 200 RON. şi cum la o ţinută geanta e nelipsită, aici oferta aproape că nu are limite: din diverse materiale şi în nenumărate culori, genţile au preţuri începând cu 50 RON şi ajungând până la 300 RON, în funcţie de model şi de firmă.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite