Cine iese în Centrul Istoric: puști extravaganți, bărbați cu bani și tineri boemi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii Capitalei aleg să meargă în Centrul Vechi din tot felul de motive, însă toate au legătura cu distracţia, potrivit unui studiu de tip etnografic, realizat în perioada 23-27 iulie de Exact Cercetare şi Consultanţă.

Bucureştenii îşi petrec timpul liber în această zonă pentru că, susţin cei intervievaţi, este un amplasament „cu un aer cosmopolit care îţi crează sentimentul că trăieşti într-un spaţiu european,  o zonă populară, în vogă, unde merge toată lumea din dorinţa de a fi şi a se simţi în pas cu vremurile” şi unde poţi ieşi împreună cu prietenii.

Pe primul loc în topul categoriilor de public care frecventează Centrul Vechi sunt tinerii extravaganţi, nonconformişti care trăiesc, în general, pe banii părinţilor, ies foarte des în oraş şi nu se uită la preţuri. Al doilea loc, este ocupat de tinerii boemi care au hobby-uri speciale, precum pictura sau fotografia, şi care sunt atraşi de conceptul „vintage”.

Locul trei aparţine bărbaţilor maturi, cu o condiţie financiară bună, care sunt în căutare de băuturi fine şi de persoane de sex opus. Ultimul loc este ocupat de persoanele cu chef de distracţie. Această categorie de public este predominată de studenţi sau proaspăt absolvenţi, aflaţi la începutul carierei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite