Ce trăsnăi a mai făcut poliţistul Christian Ciocan: de la chiloţi cu logoul lui, până la flirt cu vedete şi iubite de infractori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşitul anului 2010 a reprezentat „boom-ul“ problemelor pentru Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române. Atunci a fost sancţionat de superiori, a intrat şi în vizorul presei mondene, dar a scos şi chiloţi dedicaţi lui, sub marca Cătălin Botezatu.

Poliţistul Christian Ciocan a trecut prin mai multe scandaluri, însă a avut şi o „realizare“. În noiembrie 2010, celebrul designer român Cătălin Botezatu lansa o linie de lenjerie intimă dedicată actualului purtător de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Pe vremea acea, Ciocan era şeful Serviciului de Presă din cadrul Poliţiei Capitalei. Pe chiloţii dedicaţi poliţistului nu apărea însă şi numele acestuia, ci doar logoul lui. Mai exact, pe lenjeria intimă era desenat un ciocan.

Mai mult, „naşa“ acestui articol vestimentar este chiar Elisabeta Lipă, una dintre cele mai bune canotoare ale României.

“Acum e prima dată în istoria Poliţiei când cel mai cunoscut designer creează o linie de lenjerie intimă dedicată unui poliţist. Este pentru prima dată când Cătălin Botezatu a vorbit în termeni extraordinari de Poliţie“, afirma în presă, în 2010, Christian Ciocan.

Acesta a explicat atunci şi cum le-a venit ideea de a scoate gama de lenjerie intimă. „Acum doi ani, eram la Howard Johnson, la un concurs de miss, îşi aminteşte comisarul--şef. Eram la masă cu Elisabeta Lipă şi Cătălin Botezatu. Şi-i spun: băi Cătă, să îmi faci şi mie o pereche de chiloţi. El zice da. Eu revin, vreau elastic. Şi el zice: adică vrei să scrie Christian Ciocan. Elisabeta a intervenit şi ea: adică o colecţie by Botezatru. Eram la o discuţie mondenă, ce să facem, să discutăm de teoria relativităţii?“, susţinea poliţistul.


Chiloţii dedicaţi lui Christian Ciocan!


„Acum o lună o jurnalistă m-a întrebat dacă am făcut ceva cu chiloţii. Eu am zis că a fost Cătălin plecat, atât. El a spus apoi că Ciocan e open minded. După care a făcut chiloţii. Doar a făcut un ciocan, nu mi-a trecut numele pe ei“, adăuga Ciocan.

Chiar dacă nu i-a apărut numele pe lenjeria intimă, Christian Ciocan a primit totuşi un tricou pe care scria „Ciocanul, unealta mea preferată“.

Botezatu, cupidonul lui Ciocan

Mai târziu, mai exact în decembrie 2010, nici nu au apucat să se liniştească apele şi Christian Ciocan apare din nou în presă.

Acesta a participat la aniversarea zilei de naştere a prietenului său Cătălin Botezatu, care, bineînţeles, s-a organizat în clubul de fiţe Bamboo. Alături de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române au mai participat nume mari din show bizzul românesc, dar şi din lumea interlopă, precum Nicu Gheară.

Astfel, în seara aceea, poliţistul s-a prezentat în Bamboo cu Simona, pe care o cucerise și pe caa ţinut-o de mână şi în braţe până la sfârşitul petrecerii. Şi dacă tot vorbim de distracţie, Christian Ciocan a fost denumit atunci „sufletul petrecerii lui Cătălin Botezatu“.


Christian Ciocan şi Simona, la ziua lui Cătălin Botezatu!


Ba mai mult, cu toate că a participat la aniversarea lui Cătălin Botezatu alături de iubita lui, Ciocan s-a şi sărutat cu criticul vestimentar Raluca Bădulescu.


Christian Ciocan şi sărutul cu Raluca Bădulescu!


“E posibil să mă fi pupat cu foarte multă lume. Eu nu sunt un entertainer, sunt doar un om care are dreptul ca în timpul liber să meargă la o petrecere. Am mers la petrecerea prietenului meu Cătălin Botezatu, unde m-am simţit foarte bine, dar nu am stat foarte mult. Până la urmă sunt liber să mă distrez în timpul meu liber”, declara referitor la situaţia în care a fost pus, poliţistul.

Şase luni, în tăcere

În aproprierea Crăciunului lui 2010, Ciocan trecea printr-un alt scandal. Acesta primea o sancţiune de şase luni, timp în care i se interzicea să mai facă declaraţii publice în numele Poliţiei Capitalei.

Asta după ce poliţistul a intervenit în cazul lui Andrei Plăcintă, fiul senatoarei PDL Vrancea, Sorina Plăcintă, când a declarat că persoanele care intervin în conflictele de pe stradă pot, la rândul lor, să devină subiect de cercetare, dacă încalcă legea.

În urma afirmaţiilor lui Ciocan, Poliţia Capitalei a emis un comunicat de presă prin care preciza că instituţia nu împărtăşeşte punctul de vedere al comisarului-şef. A fost prima oară când purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a fost „urecheat“ public de şefii să, după ieşirile sale la televizor.

Declaraţiile sale au venit după ce un bărbat care a încercat să-l oprească pe Andrei Plăcintă să-şi mai lovească prietena, a fost călcat cu maşina de agresor şi a suferit o fractură.

Legături suspecte

Ultimul scandal în care a apărut numele lui Christian Ciocan a avut loc azi, 14 martie 2012, când în presă au apărut speculaţii că actualul purtător de cuvând al IGPR ar avea legături cu interlopii.

Asta după ce Ciocan apare într-o fotografie alături de regina Bamboo-ului, Mihaela, o protejată a clanului Cămătaru. În poză, cei doi sunt foarte apropiaţi.

Fotografia a fost preluată de pe un site de socializare. Mihaela, femeia care apare alături de Ciocan, este iubita lui Bogdan Niţă, un celebru traficant de droguri în cluburile de fiţe din Bucureşti.


Christian Ciocan, Mihaela şi Bogdan Niţă!


Acesta furniza substanţe stupefiante VIP-urilor care frecventează cluburile de lux, precum Bamboo sau Le Gaga, renumite pentru preţurile exorbitante, dar şi pentru personalităţile care le calcă pragul.

Niţă, poreclit Vulpe, s-a îmbogăţit în urma afacerii cu droguri. Acesta locuia într-un penthouse situat pe Bulevardul Decebal din Capitală, pentru care plătea 1.200 de euro chirie pe lună.

Mai mult, Vulpe conducea numai maşini scumpe, de peste 100.000 de euro, pe care le schimba la scurt timp după ce le achiziţiona.

Bărbatul a fost prins de procurorii DIICOT, în urma unor percheziţii. Dealer-ul de lux este, de asemenea, unul dintre protejaţii lui Nuţu Cămătaru.

image
image
image
image

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite