Cât de mult contează, de fapt, mărimea penisului. Legătura neştiută dintre un bărbat dotat şi o femeie cu sânii mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mărimea penisului a fost întotdeauna un subiect care a stârnit o mulţime de controverse şi a împărţit „combatanţii“ în două tabere. Pe de o parte, sunt cei care susţin că un penis mai mare este mai eficient, în timp ce alţii susţin că mărimea este doar un mit care trebuie spulberat din start. „Adevărul“ vă spune cât de mult contează mărimea şi care sunt standardele în România.

Mărimea penisului este un subiect tabu cel puţin pentru o bună parte dintre români. În timp ce unii sunt de părere că dimeniunea penisului contează foarte mult, alţii neglijează acest aspect şi susţin că nu sunt deloc interesaţi de cât măsura din pantaloni. Psihologul Cristian Delcea a explicat, pentru „Adevărul“, care sunt cazurile în care mărimea penisului este esenţială şi poate schimba chiar viaţa unor persoane.

Societatea te împinge spre dimeniuni mari

În primul dând, spune specialistul, mărimea penisului contează foarte mult pentru bărbaţii care lucrează în domenii în care aspectul fizic plăcut este cea mai importantă cerinţă. „Pentru cei din sport, de asemenea, contează foarte mult, pentru cei din modă. Aici vorbim despre acele meserii în care pieptul, fundul, penisul trebuie să arate bine, meserii în care îţi prezinţi anatomia“, spune Cristian Delcea.

De asemenea, acesta susţine că dimeniunea penisului contează foarte mult şi pentru cei care se ghidează după standardele societăţii, aceia care nu sunt mulţimiţi dacă nu au penis cu dimeniuni peste medie sau cei care au un penis pe care îl consideră prea mare. „Dimensiunea contează şi pentru femei, pentru cele care s-au obişnuit cu aceste dimeniuni mari şi care asociază orgasmul cu un penis lung care are un diametru mare, pentru cele cu tulburări de orgasm“, mai spune psihologul.

În schimb, explică specialistul, sunt şi o mulţime de femei şi bărbaţi care nu pun accentul pe dimeniunea penisului.

„Însă societatea în care trăim te îndeamnă spre acest lucru. Majoritatea vor lucruri mari: piept mare, maşină mare şi frumoasă, sâni mari, penis mare. Dimeniunile contează acum, asta e clar. Din acest motiv şi femeile vor bustul mare, este o idee încurajată de bărbaţi“, mai declară Cristian Delcea.

„Contează pasiunea, romantismul“

În schimb, sexologul Tony Răfăilă susţine că dimeniunea penisului nu contează decât din punct de vedere psihologic. Acesta susţine că până acum au fost făcute o mulţime de studii în ceea ce priveşte dimeniunea penisului în funcţie de zona georgrafică, dar şi cu privire la cei mai „iubăreţi“ oameni din lume. Astfel, teoria lansată de specialist cum că mărimea nu contează este susţinut de un argument foarte simplu.

FOTO Shutterstock

image
„Cei de culoare ocupă primele poziţii ale topului în ceea ce priveşte mărimea, însă italienii, care nu stau foarte bine la acest capitol, sunt în topul celor mai iubăreţi. Deci mărimea nu contează foarte mult când vine vorba despre acest lucru. De fapt, contează pasiunea, romantismul, iar femeile pun mai mult accent pe acest lucru“, spune sexologul.

De asemenea, acesta spune că vaginul, fără a fi excitat, are o lungime de opt, zece centimetri, iar imediat ce începe să fie excitat se dilată, mărindu-şi considerabil dimensiunea. „Vaginul se adaptează, deci mărimea nu contează“, încheie sexologul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite