Cărţi, muzică şi filme cu preţ redus, la "Kilipirim"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

30 şi 70%.Cărţile despre Bucureşti, cele mai căutateCărţile despre Bucureşti se numără printre cele mai căutate: "Bucureştiul în date şi întâmplări", de Radu Olteanu, la 25.90 RON,

30 şi 70%.

Cărţile despre Bucureşti, cele mai căutate
Cărţile despre Bucureşti se numără printre cele mai căutate: "Bucureştiul în date şi întâmplări", de Radu Olteanu, la 25.90 RON, "Bucureştiul, istorie şi urbanism", de Andrei Pippidi, la 20 RON sau "Bucureştii ce se duc", de Henri Stahl, la 15 RON, tipărită în 1910 şi retipărită în 2004, "carte de notorietate", după cum o prezintă vânzătorul, sunt volumele care s-au vândut cel mai bine. La Editura Humanitas, operele lui Eliade se vând cu 50% mai ieftin, iar ale lui Cărtărescu sau Cioran, cu 30%. La Polirom, titluri de renume ca "Pianista" sau "Amantele" lui Elfriede Jelenik sunt mai ieftine cu aproape 5 RON, acum ele costând 14 RON. Iubitorii lui Umberto Eco pot profita de reducere şi cumpăra "Pendulul lui Foucault" cu 32 RON.
La "Litera International", dicţionarele, enciclopediile şi ghidurile au preţuri speciale. Un dicţionar Oxford explicativ ilustrat, care în magazine este 180 RON, aici îl găsiţi cu 100 RON. Ghiduri turistice vizuale ale unor capitale ca Paris, Viena sau Londra costă 25 RON. La "Corint", reducerile ajung şi la 70%. Astfel, din colecţiile de lux puteţi cumpăra "Fraţii Karamazov" cu 33 RON sau "Quo Vadis" cu 23 RON. Cei interesaţi de domeniul IT găsesc aici cărţi de specialitate, cu preţuri între 19 şi 29 RON.

30% mai puţin pentru jazz sau muzică clasică
La "D'arte Special Music", un CD cu Mozart costă 18 RON, cu 30% mai puţin, în timp ce un set de opt CD-uri cu jazz este 84 RON. Preţul unui concert de operă pe DVD ajunge la 42 RON. Târgul este deschis între orele 10 şi 20 şi durează până pe 2 aprilie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite