Bucureştiul, pregătit pentru vară: terasele din Centrul Vechi sunt neîncăpătoare, parcurile au fost curăţate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureştenii se pregătesc pentru vară FOTO Arhivă
Bucureştenii se pregătesc pentru vară FOTO Arhivă

Ieri seară, bucureştenii au luat cu asalt Centrul Vechi al Capitalei alegând să se relaxeze şi să profite de vremea frumoasă. De asemenea, lacurile şi parcurile din Bucureşti au fost aranjate şi pregătite pentru cei care au început deja să se bucure de vremea din ce în ce mai caldă.

Centrul Vechi al Capitalei a fost, marţi seară, luat cu asalt de o mulţime de oameni dornici să se distreze şi să se relaxeze la una dintre terasele de aici.

Vremea frumoasă i-a făcut pe oameni să iasă din case şi să se distreze alături de prieteni. Nu doar terasele din mijlocul Bucureştiului au fost neîncăpătoare, ci şi cele amplasate printre blocurile din cartierele aflate spre marginea oraşului. 

Hidrobiciclete şi vaporaşe

În timp ce unii au preferat să se distreze şi să se relaxeze la terasele deschise, alţi au ales parcurile bucureştene. De pe 1 mai, cei care aleg să se plimbe prin Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) pot opta şi pentru o plimbare cu hidrobicicleta pe lacul din parc. 

image

Cei care vor să se bucure de o plimbare pe lac trebuie să scoată din buzunar 15 lei pentru o oră de mers cu hidrobicicleta.

herastrau

De asemenea, un alt loc potrivit pentru cei care vor să se plimbe cu vaporaşul sau cu hidrobicicleta este Parcul Herăstrău din Bucureşti. Preţul pentru o plimbare cu vaporaşul pentru un adult este 5 lei, în timp ce un bilet pentru copii este cu trei lei mai ieftin.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite