Bucureştiul se costumează de Halloween. Cele mai tari petreceri din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vampiri, vârcolaci şi alte personaje trăznite or să-şi facă apariţia pe străzile oraşului începând din această seară. Nu vine sfârşitul lumii, ci e doar una dintre sărbătorile „terifiante“, împrumutate de la americani, în care ne vizitează spiritele malefice.

Sărbătoarea - Halloween - este un prilej foarte bun pentru a ieşi în oraş, cu costumaţie specială sau fără, la petrecerile organizate în mai toate cluburile din Bucureşti. Evenimentele sunt pe toate gusturile - cu karaoke, concerte, mix-uri cu DJ-i cunoscuţi sau proiecţii de filme.

Petreceri pe toate gusturile

În Hard Rock Cafe petrecerea din 29 octombrie începe de la orele 22.30. Petrecerea de Halloween are cap de afiş concertul susţinut de Maria Radu, preţul unui bilet fiind de 25 de lei.
„Classic Monster Halloween Night Costume Party“ aduce în clubul Fire, tot pe 29 octombrie, concerte şi proiecţii de filme, (horror, desigur). Startul petrecerii se dă la ora 21.00 cu concertul „Tribute to Paramore“, susţinut de Alina, Emmanuel și Alex (Backstage Heroe) şi Bebe (Chester).

VIDEO Machiajul pentru noaptea de Halloween. Cum să deveniţi superbele "de groază": lipici pe sprâncene şi gene false

Filme clasice de groază

Seara se încheie cu un omagiu adus monştrilor sacri ai cinematografiei horror. Vor fi proiectate filme precum „Dracula“ (1931), „Frankenstein“ (1931), „The Mummy“ (1932), „The Invisible Man“ (1933), „The Wolfman“ (1941), „Creature from the Black Lagoon“ (1954), „Dr. Jekyll & Mr. Hyde“ (1913), „The Fanthom of the Opera“ (1925), „Bride of Frankenstein“ (1935), „Dracula’s Daugther“ (1936) şi „The Invisible Woman“ (1940).
Subsolul Palatului Bragadiru - The Laboratory - este locul unei alte petreceri. „Halloween or not... we party“ este sloganul petrecerii la care va mixa Chez Damier, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din Chicago.
Alături de acesta vor mai mixa All Wheels Drive House şi K-nto (scena Halloween) şi Herodot, Tulbure, Mauss ºi Ovidiu Andrei (scena aniversarã Lollipop). Intrarea costã 30 de lei de persoanã, pânã la miezul nopţii, şi 40 de lei dupã.

Halloween la cinema - Maratonul filmelor de groază

Unde se pot distra clujenii de Halloween

Party la Universul

Fostul sediu al ziarului Universul este acum scenã de dans pentru petrecãreþi. Palatul Universul gãzduieºte pe 29 octombrie „Bucharest Fright Night“ - la propriu, la cum aratã clãdirea, pe dinafarã cel puþin. Line-up serii îi cuprinde pe cei de la Flux Pavilion, Roksonix, Subcarpaþi, Gojira, Limun, Tremour ºi mulþi alþii. Preþul unui bilet este de 30 de lei.
Clubul Bamboo sãrbãtoreşte douã zile - astãzi, Cãtãlin Botezatu prezintã colecþia sa pentru Halloween, iar mâine este un concurs de costumaþii, care are ca premii douã cãlãtorii (all inclusive) la Roma şi Milano.

Experienþe „terifiante“ la cinema

Grand Cinema Digiplex din Bãneasa Shopping City pregãteşte un spectacol digital terifiant în ziua de Halloween. În 31 octombrie, cinematograful din Bãneasa organizeazã „Maratonul filmelor de groazã“, dar de data aceasta este vorba de filme moderne.
Pentru un preþ special de 30 de lei biletul, cinefilii vor putea viziona patru filme perfect adecvate celei mai „înfricoºãtoare“ seri de divertisment a anului. Cele patru filme sunt: „Destinaþie finalã 5“ („Final Destination 5“) - de la ora 16.30, „Pericol nevãzut“ („Contagion“) - de la ora 18.45, „Noaptea rechinilor“ („Shark Night“) - 3D - de la ora 21.40 ºi „Noapte de groazã“ („Fright Night“) - de la ora 23.15.
Mai mult, în acest weekend, pentru fiecare bilet de intrare la cinema, vizitatorii vor primi o reducere de 25% pentru un Bloody Mary cumpãrat de la cafeneaua Eye-Fi Café-Bar, aflatã la intrarea în Grand Cinema Digiplex. Informaþii suplimentare privind programul filmelor ºi al tuturor activitãþilor din cinematograf, gãsiþi pe www.grandcinemadigiplex.ro.

Ce petreceri de Halloween sunt în oraş

Astăzi
21.00 Party Student ReVamped Ball, în OPEN PUB
21.00 Black Friday Party, în OLD CITY LIPSCANI GARDEN
23.00 Halloween Weekend, în OLD CITY FRANCEZĂ

Sâmbătă:
20.00 Biker Halloween Party, în OPEN PUB
21.00 Concert „One night only, a tribut to Paramore“, în FIRE CLUB
21.00 Halloween Party, înCLUB MAYA
21.00 Halloween Party, în E VARZĂ
21.00 Party Dia De Los Muertos - WINGS CLUB
22.00 Bau-bau Party, în B52 CLUB
22.00 Halloween or Not... we party, la PALATUL BRAGADIRU
22.00 Party Helloween, în CLUB EXPIRAT
22.00 Halloween Party, în BAROCCO BAR
22.00 Halloween Party, în LA BLANCA
22.00 Party Cocoon Halloween, în PARKING ROMEXPO
22.30 Halloween Party, în CLUB FRAME
22.30 Halloween Party cu Maria Radu, în HARD ROCK CAFE
23.00 Classic Monsters Halloween Party, în FIRE CLUB
23.00 Halloween Party, în CLUB DAIMON
23.00 Party Halloween Saturday în Old City, în OLD CITY LIPSCANI GARDEN
23.00 Halloween Weekend, în OLD CITY FRANCEZĂ
23.00 Party Halloween Bowl, în MADAME POGANY
23.00 Halloween Party on Saturday, în TRUE CLUB

Duminică:
19.00 Party Haunted House Sunday Night, în OPEN PUB
20.00 Fire Karaoke Party, în FIRE CLUB
20.00 Party Halloween Bash, în BAROCCO BAR
21.30 Halloween Karaoke & Party, în ZEBBRA CLUB

Luni:
20.00 Seară neagră de folk, în CLUB EXPIRAT
22:00 Halloween Party, în CLUB A


Costumele de Halloween - vintage sau sexy?
Magazinele s-au pregătit din timp pentru această sărbătoare - au mărit stocul de costumaţii, iar reprezentanţii s-au gândit chiar la o altă modalitate de a face clientul să se simtă mai bine.
La Atelierul Aiurea din Centrul Vechi va avea loc un pre-party, pentru ca alegerea costumului să fie mult mai uşoară şi mai plăcută. Aici vor avea loc şi servicii de make-up şi styling, iar preţurile pentru machiaj variază, în funcţie de complexitate, între 30 şi 50 de lei. Totodată, styling-ul este gratuit la cumpărarea oricărui produs din boutique. Costumele de închiriat sunt dintre cele mai îndrăzneţe: cavaler, prinţesă, călugăriţă, vampă, drăcuşori, îngeraş, dar şi accesori precum măşti, mănuşi sau peruci.
Preţurile variază între 80 şi 100 lei, în funcţie de accesorizări. De asemenea, aici vor fi pregătiţi şi câţiva dovleci pentru sculptat, diferite sortimente de prăjituri de casă cu aromă de mere, dovleac şi scorţişoară, iar pe fundal vor fi proiectate filme din anii ’20. Atelierul Aiurea va fi deschis astăzi şi mâine, de la ora 12.00, iar de la ora 18.00 ne coafăm şi fardam precum monştrii.
Şi site-urile de specialitate au fost luate cu asalt în aceste zile de clienţii care căutau costume de vampir, schelet sau chiar costume de pisicuţă, asistentă, poliţistă, diavoliţă sau costume orientale. „Preţurile variază între 60 şi 70 de lei, iar pentru costumaţiile sexy, care se găsesc chiar şi pe câteva site-uri de sex-shop partenere, ajung la 100 lei“, a spus reprezentantul site-ului halloweenparty.ro.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite