Bucureşti:Sport Arena Streetball la Politehnică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1.000 de participanţi au fost prezenţi în acest weekend la cea de-a V-a ediţie naţională de streetball. Astăzi, la ora 16.00, au început finalele.

Participarea la Sport Arena Streetball este gratuită atât pentru spectatori, cât şi pentru jucători. Astfel, la eveniment au participat echipe din toată ţara - Bucureşti, Cluj-Napoca, Braşov, Sinaia, Botoşani sau Sibiu.

„Am ales terenurile de la Politehnică pentru că sunt cele mai moderne din România, iar aici s-a desfăşurat competiţia încă de la început. În fiecare an se organizează cinci turnee, din mai până în septembrie”, a spus Vlad Constantinescu, organizator al evenimentului.
El a mai spus că în competiţie se poate înscrie oricine, fie că a făcut sport de performanţă, fie că este un începător şi iubeşte baschetul. „S-au înscris în jur de 1.700 de persoane, dar i-am ales pe primele 1.000. În anii trecuţi au fost şi din străinătate”, a adăugat Constantinescu.

„Distracţie şi muncă în acelaşi timp”
La finalul competiţiei, aproape 200 de câştigători vor fi premiaţi cu ceasuri, echipamente sportive, cărţi sau mp3 playere.
„M-am înscris pentru că îmi place baschetul, îl practic de trei ani. În plus, este foarte multă distracţie, dar şi muncă, pentru că intrăm pe teren cu scopul de a câştiga”, a spus Gabriel Petrişor, în vârstă de 13 ani, din Bucureşti.

Părinţii au fost şi ei prezenţi încă de dimineaţă, ca susţinători. „Am doi fii care participă şi am venit de fiecare dată cu ei să îi susţin. Au câştigat locul I. Şi-au pus denumirea pentru echipă „Măcelarii”, pentru că sunt cei mai buni. Fac baschet de patru ani, la Steaua”, a spus Valeria Vâlcu, mamă a doi concurenţi.

Pentru acest an, cel mai probabil în septembrie, Sport Arena Streetball îşi propune, pe lângă invitaţi speciali, sute de echipe şi mii de spectatori, să organizeze o competiţie de baschet tradiţional, care va avea loc după miezul nopţii.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite