Bucureşti: Răpitorul Monicăi Columbeanu, trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băcăuanul Ovidiu Hasan, unul dintre cei mai cunoscuţi capi ai lumii interlope din România, a fost trimis în judecată, astăzi, de procurorii bucureşteni, sub acuzaţia că a sechestrat şi tâlhărit un cetăţean de origine arabă din Sectorul 6 al Capitalei.

Incidentul s-a petrecut la începutul lui decembrie 2009. Ovidiu Hasan vroia să cumpere un autoturism BMW X5 de la arab şi l-a convins pe acesta să vină cu maşina la Bacău. Acolo, însă, Hasan l-a sechestrat pe cetăţeanul arab, la legat şi l-a plimbat mai multe ore prin oraş.

În plus, i-a luat toţi banii pe care i-a găsit asupra lui şi maşina pe care ar fi trebuit să o cumpere de la el, după care i-a cerut 20.000 de euro pentru a-i înapoia BMW-ul. Înainte de a-l elibera, l-a ameninţat că-l va ucide atât pe el, cât şi pe soţia şi copii săi, dacă va povesti ceva poliţiei. Cu toate astea, cetăţeanul arab a făcut plângere împotriva lui Hasan, acesta fiind reţinut la 10 decembrie.

Legături periculoase

Ovidiu Hasan a fost acuzat de Monica Columbeanu, pe vremea când aceasta era încă la liceu, că a sechestrat-o şi ar fi încercat s-o oblige să lucreze ca damă de companie într-un club de-al lui din Bacău.
Potrivit mai multor articole apărute în presa centrală, acest episod a avut loc după ce Hasan a salvat-o pe Monica din mâinile unui alt interlop din Bacău, cu care aceasta fusese combinată, şi de care nu putea să mai scape.

Pe numele lui Ovidiu Hasan au fost deschise, de-a lungul timpului, numeroase dosare penale pentru sechestrare şi trafic de persoane, băcăuanul fiind închis şi eliberat din arest de mai multe ori în ultimii ani. El a fost acuzat, recent, că a oferit diverse servicii comisarilor Gărzii Financiare din Bacău pentru a nu-I controla clubul de noapte.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite