Bucureşti: Cel mai gras român va fi operat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai gras român, Stelian Jurcă , care cântăreşte 350 de kilograme a fost internat la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală pentru a primi un tratament.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani a ieşit ieri din casă, prima dată după doi ani, el trebuia să ajungă la spital.

„O să-I pună un inel în stomac, ca să mănânce mai puţin. El nu mânca de fel mai mult, dar consuma cu poftă“, a spus Niculina Jurcă, fata bărbatului în vârstă de 22 de ani. Tânăra a plâns ieri când şi-a văzut tatăl ajutat. „Nu vreau decât să se facă bine. Să fie la fel ca înainte!”, a spus ea.

Transportul lui Stalian la spital s-a dovedit a fi o problemă. El a fost ajutat de 17 pompieri şi cărat cu o salvare specială.
"Viaţa mea a devenit un coşmar. Nu mai pot să mă ridic nici măcar din pat să mă duc la baie să-mi fac nevoile", se plânge Stelian, românul cu cea mai mare greutate. Plimbarea sa de ieri a fost însă îndelung regizată.

Echipa "Acces Direct" a decis să pună capăt suferinţei lui Stelian Jurcă şi să suporte costurile spitalizării şi operaţiei laparoscopice datorită căreia bărbatul ar putea slăbi şi 200 de kg.

După ce şi-a pierdut locul de muncă, în 2005, bucureşteanul s-a îngrăşat cu peste 170 de kilograme. De atunci, el a ajuns la greutatea record de 350 de kilograme. Soţia lui, Rodica Jurcă, are mereu grijă de el.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite