Bucureşti Ai grijă pe unde calci la ITM!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Grătarele care ar trebui să acopere canalul de scurgere ce străbate curtea instituţiei lipseşte aproape pe toată lungimea lui, adică pe o distanţă de circa 30 de metri.

 Mai mult de-atât, pe timp de noapte pericolul creşte deoarece iluminarea nu este accesibilă zonei „crepusculare“.


Potrivit paznicilor de la intrare, care supraveghează curtea interioară, până acum nu s-au înregistrat incidente neplăcute din cauza şanţului-capcană.

Capcană de şoareci

Un grup de muncitori aflaţi astăzi în faţa clădirii ITM, care aşteaptau să-şi reclame patronii pentru condiţii de lucru neprielnice, au început să râdă de indolenţa autorităţii, care, cel puţin teoretic, ar trebui să prevină  incidentele.

„Sunt amuzat, tocmai aici să-mi fie frică să nu păţesc ceva? Sunt curios, dacă îmi rup piciorul pot să fac reclamaţia tot la ei?“, se amuza Dorin Iordache.

Colegul său de muncă, Marian Pascu, venit să reclame un contract de muncă „măsluit“ de către patronul lui, şi-a băgat piciorul drept în şantul de circa 7-8 centimetri şi a rămas la fel de surpins.

„Parcă e capcană de şoareci, îţi rupi piciorul de la genunchi, cred, dacă vii cu viteză “, calcula bucureşteanul.

Curtea arată ca după război

De asemenea, nici pavimentul din faianţă nu este întreg, cele mai multe porţiui lipsind pe totă suprafaţa, exact ca un puzzle fără majoritatea pieselor.

Oficialii care se plimbă prin curte, în drumul spre un sediu de birouri ceva mai mic, nu par deranjaţi de şanţul în care s-ar putea schilodi.

„Haideţi, despre ce vorbim, la reabilitarea curţii ne gândim noi acum? Mă faceţi să râd, a declarat Marilena Barabuti, directoarea de la biroul juridic al instituţiei.

Sediul ITM, aflat din zona Mărăşeşti, a fost renovat ultima oară acum patru ani, iar curtea acestuia, care arată ca după bombardament, nu a fost inclusă în planul de renovare şi nici nu va fi pe viitor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite