Bucureşti: A căzut de la etajul patru al blocului pe care-l construia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impactul cu pământul i-a fost fatal. Bărbatul lucra la negru pe un şantier din Bucureşti şi câştiga 50 de lei pe zi.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani şi-a pierdut, ieri, viaţa pe un şantier din Capitală. Bărbatul, care lucra pe o clădire aflată în construcţie de pe strada Floreasca, a căzut de la etajul patru şi a decedat.

El a încercat să sară de pe un balcon pe altul al clădirii, dar s-a dezechilibrat. Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) au deschis imediat o anchetă.

Câştiga 50 de lei pe zi

„Bărbatul nu era echipat corespunzător pentru lucrul la înălţime, cu hamuri şi cască de protecţie, şi muncea la negru. Ce mă miră este că toată familia ştia că el munceşte ilegal, dar nimeni nu a anunţat ITM-ul”, a spus Ştefan Mareş, directorul ITM.

El a adăugat că reprezentaţii firmei care construia imobilul, Imobiliara S.R.L. vor fi anchetaţi luni. „Nici de la colegii lui nu am putut obţine vreo declaraţie pentru că au dispărut cu toţii”, a mai spus Mareş. Muncitorul locuia în comuna 1 decembrie, judeţul Ilfov, şi făcea naveta la Bucureşti pentru a câştiga 50 de lei pe zi. În urma tânărului a rămas un copil orfan în vârstă de 1 an şi o soţie îndurerată.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite