Bucureşti: Împuşcat în Vinerea Mare din cauza unei fete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viaţa unui tânăr din Bucureşti atârnă de un fir de aţă după ce a fost împuşcat în spate în timpul unei răfuieli. Bărbatul se află acum internat la Spitalul Universitar de Urgenţă în stare gravă.

Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost împuşcat în spate în noapte de 2 spre 3 aprilie, în zona Cora Lujerului.El a ajuns în stare gravă la spitalul Universitar de Urgenţă unde medicii l-au operat. Victima a povestit poliţiştilor, în puţinele momente de luciditate, că se îndrepta către un supermarket din zona respectivă unde urma să se întâlnească cu mai mulţi prieteni.

Un grup de persoane înarmate cu bâte şi cu pistoale l-au urmărit şi unul dintre ei a tras spre el şi l-a nimerit în spate. Proiectilul i-a ajuns în spate punându-i viaţa în pericol. 

Poliţiştii au găsit trei tuburi de cartuşe în locul în care a avut loc incidentul. Deocamdată anchetatorii au un singur suspect, se pare că este vorba chiar despre cel care a tras şi pe care victima l-a recunoscut. Urmează să fie analizate şi înregistrările de pe camerele de supraveghere din zonă.

Victima a mai spus anchetatorilor că la baza acestui conflict stă o fată din cauza căreia a primit ameninţări în trecut.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite