Bucureşti: Angajatul unei săli de jocuri din Jilava a fost snopit în bătaie şi înjughiat (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin 10 bărbaţi, între care şi câţiva minori au pătruns  înarmaţi cu săbii, cuţite şi topoare într-o sală de jocuri din comuna Jilava şi l-au snopit în bătaie pe unul dintre angajaţi, după care l-au înjunghiat. (VIDEO)

MAI CITEŞTE ŞI:

DEŢINUŢII, SCOŞI LA DESZĂPEZIRE

Martoră stă înregistrarea cu imagini şocante surprinse în timpul „măcelului” de către camerele de supraveghere care stau ca probe şi în faţa poliţiştilor. Victima spune însă că oamenii legii încearcă să muşamalizeze cazul, de vreme ce au omis proba cea mai concludentă, proba video. Poliţia a anunţat însă  o anchetă cu privire la acest incident.

Potrivit martorilor care au fost la faţa locului în momentul agresiunii, unul dintre cei care au lovit este cunoscut în Ilfov pentru comportamentul său agresiv. Pe numele lui au fost depuse mai multe plângeri la Poliţie.

„După ce s-a petrecut am fost la şeful de post să-l întreb dacă nu ia imaginile. Mi-a zis că o sa trimită experţi. S-au dus şi au făcut proces verbal că nu există imaginile. După două zile am fost cu doi tineri care se pricep şi am scos imaginile", a declarat fratele victimei pentru Realitatea TV.

Poliţia Ilfov aşteaptă acum o expertiza medico legală. Victima este în spital şi nu a dat declaraţii anchetatorilor până acum.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite