Bucureștenii poartă blugi „ilegali”: polițiștii au confiscat peste 200.000 de perechi de jeanşi în valoare de jumătate de milion de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenții de poliție au organizat, ieri, mai multe razii pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale în depozitele unei societăți comerciale, unde au găsit peste 200.000 de perechi de blugi, a căror proveniență nu a putut fi justificată de către administrator.

În urma verificărilor efectuate  ieri de inspectori și de polițiști o societate comercială a fost „ușurată” de peste 200.000 de perechi de pantaloni din material textil și blue-jeans, în valoare de aproximativ 500.000 de euro. Agenții au controlat zece spații în care erau depozitate mărfurile societății.

După ce articolele vestimentare au fost inventariate, s-au descoperit 209.600 de pantaloni pentru care administratorul societății nu a putut prezenta documente justificative. Cu această ocazie mărfurile au fost indisponibilizate, depozitele fiind sigilate de reprezentanţii Autorităţii Vamale Române, D.R.A.O.V.M. Bucureşti.

De asemenea, agenții au descins și într-un centru commercial din sectorul 2, unde au verificat trei puncte de lucru ale societății respective. În urma verificărilor efectuate a fost identificată suma de 3.485 lei, pentru care nu erau emise facturi şi chitanţe, suma fiind indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările sunt continuate de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evziune fiscală.

Citiţi şi:
Ţepar de milioane cu firme fantomă

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite