VIDEO Bucureştean filmat în timp ce mergea cu maşina pe linia „verde“ de tramvai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a rulat sute de metri pe spaţiul verde al liniei de tramvai
Maşina a rulat sute de metri pe spaţiul verde al liniei de tramvai

Tupeul în trafic nu are limite. Un şofer bucureştean a fost surprins în timp ce conducea un bolid BMW pe spaţiul verde al liniei de tramvai de pe bulevardului Liviu Rebreanu, din sectorul 3.

Un alt şofer a filmat cu camera de bord momentul în care BMW-ul rulează pe spaţiul verde şi a postat imaginile pe internet.

Revoltat, edilul sectorului 3, Robert Negoiţă, a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook. El i-a încurajat pe bucureştenii care surprind astfel de momente în trafic să sesizeze imediat Poliţia.

”Tocmai când discutăm de ridicarea maşinilor care sunt parcate pe spaţiul verde şi distrug.... Nici nu ştiu ce am putea să comentăm la acest clip... doar că este foarte trist că se întâmplă aşa ceva. Dacă întâlniţi astfel de situaţii în Sectorul 3, sesizaţi de îndată Poliţia Locală Sector 3, la numărul de telefon 021/9543 sau la 112”, a scris pe Facebook Liviu Negoiţă.


Reabilitarea liniei de tramvai de pe bulevardului Liviu Rebreanu, în valoare totală de 76 milioane lei, nu a fost finalizată nici până în prezent. Proiectul este de tip ”green track”, spaţiul dintre şine fiind acoperit cu gazon.

Lucrările pentru reabilitarea celor 2,78 de kilometri ai străzii au fost planificate şi anunţate încă din 2007, dar au început abia în 2010. De abia în 2014, a fost finalizat un prim tronson, de 1,7 kilometri, situat între arterele Camil Ressu şi Nicolae Grigorescu.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite