Bucharest Fashion Week ia startul în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai recente colecţii semnate de designerii români şi internaţionali vor fi prezentate pe acelaşi podium. Bucharest Fashion Week, cel mai aşteptat eveniment de modă al anului, începe la sfârşitul acestei săptămâni la World Trade Center din Capitală.

Bucureştiul va fi Capitala Modei începând de diseară şi până duminică. În fiecare seară, de la ora 20.00, vor fi sub vizorul criticilor de modă cele mai recente colecţii semnate de designerii români Cătălin Botezatu, Adina Buzatu, Mihai Albu şi Laura Olteanu, dar şi colecţiile unor creatori de modă străini.

Rochii din foiţe de aur şi tocuri de 16 centimetri

Laura Olteanu deschide prima seară a festivalului Bucharest Fashion Week cu ,,Nude“, o colecţie de rochii haute-couture realizate din foiţe de aur şi perle Swarovski cu sidef.

Rochiile sofisticate sunt realizate din drapaje, volane, tul de mătase, broderii cu tonuri metalizate, dantele pictate manual, solzi din piele lăcuită, ornamente şi inserţii metalice. Marea noutate pe care o aduce această colecţie este aceea că o parte dintre rochii sunt accesorizate cu foiţe de aur şi perle Swarovski cu sidef.

Mihai Albu îşi va prezenta sâmbătă colecţia toamnă-iarnă 2010- 2011, intitulată „Structuri“. În această colecţie, elementele constructive ale pantofului se regăsesc în locuri neobişnuite, creând impresia unor sculpturi arhitecturale. Punctul de atracţie al pieselor din colecţia „Structuri“ îl constituie tocul lung de 16 centimetri.

„Avatar“, în regia lui Botezatu


Creatorul de modă Cătălin Botezatu va prezenta duminică două colecţii noi de costume de baie, masculine şi feminine.
„Avatar“ este cea mai nouă colecţie de lenjerie intimă şi de costume de baie masculine. Având ca leitmotiv vestimentaţia locuitorilor planetei Pandora din cel mai de succes film din istorie, „Avatar“, Cătălin Botezatu a proiectat o nouă colecţie de lenjerie intimă în care îmbinat elemente din peliculă.

De asemenea, Botezatu a creat o colecţie de costume de baie pentru femei care va fi prezentată de manechine deghizate în călugăriţe, cu robe şi cu pălării precum cele ale personajelor din filmele cu Louis de Funès.

„Trends by Adina Buzatu“
Designerul Adina Buzatu va promova prin fashion show-ul ei de duminică tendinţa globală spre moda unisex. Show-ul intitulat „Trends by Adina Buzatu“ va evidenţia atitudinea şi stilul prin piese care aparţin colecţiilor masculine Messagerie, Royal Hem, Vakko, Babette Wasserman şi Albert Thurston. Cele 25 de ţinute stilizate de Adina Buzatu vor fi prezentate nu doar de manechini de sex masculin, ci şi de modele feminine, pentru a demonstra că stilul nu are sex şi că doar originalitatea şi eleganţa contează.

Programul Bucharest Fashion Week

Astăzi urcă pe podium
Ersa Atelier
Princess by Ana Radu
Cristiana Purdescu
Belinda Liu
Mondex
Ego
Laura Olteanu

Sâmbătă urcă pe podium
Hello kity
Kasta Morely
Mihai Albu
Izabela Purdescu
Skiny
Adriana Goilav
Ioana Ghenciulescu
Oxette
Azzara by Mirela Pellegrini

Duminică urcă pe podium
Cătălin Botezatu
Clara Rotescu
Dooa
BSB
Escalade
Adina Buzatu
Shusma Patel
Valeria Marini
Cătălin Botezatu

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite