Bebeluşul înjunghiat în cap de către tatăl său se luptă să trăiască. Acesta a fost transferat la Spitalul „Bagdasar Arseni"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţul Raul Gheorghe, în vârstă de 11 luni, a fost înjunghiat de către tatăl său, Constantin Florea, în cap. "Monstrul" din Pantelimon, cum a fost supranumit tânărul de 28 de ani, şi-a nenorocit copilul după un scandal între soţia acestuia şi soacră.

Dacă vineri medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon îi dădeau un scor de supravieţuire foarte mic bebeluşului, dorinţa de a trăi a micuţului pare să fie mai mare decât dorinţa de răzbunare a tatălui-călău. Medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon l-au operat pe băieţel şi au decis să-l transfere la Spitalul Bagdasar Arseni pentru mai multe investigaţii.

Bărbatul din comuna Pantelimon care şi-a înjunghiat vineri copilul, concubina şi pe mama acesteia a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Instanţa Tribunalului Bucureşti a admis propunerea procurorilor Capitalei de a emite un mandat de arestare preventivă pe numele agresorului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite