Bebeluşul înjunghiat în cap de către tatăl său se luptă să trăiască. Acesta a fost transferat la Spitalul „Bagdasar Arseni"

Micuţul Raul Gheorghe, în vârstă de 11 luni, a fost înjunghiat de către tatăl său, Constantin Florea, în cap. "Monstrul" din Pantelimon, cum a fost supranumit tânărul de 28 de ani, şi-a nenorocit copilul după un scandal între soţia acestuia şi soacră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă vineri medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon îi dădeau un scor de supravieţuire foarte mic bebeluşului, dorinţa de a trăi a micuţului pare să fie mai mare decât dorinţa de răzbunare a tatălui-călău. Medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon l-au operat pe băieţel şi au decis să-l transfere la Spitalul Bagdasar Arseni pentru mai multe investigaţii.

Bărbatul din comuna Pantelimon care şi-a înjunghiat vineri copilul, concubina şi pe mama acesteia a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Instanţa Tribunalului Bucureşti a admis propunerea procurorilor Capitalei de a emite un mandat de arestare preventivă pe numele agresorului.

citeste totul despre: