Bătaie în tramvaiul 41: ţipete, pumni şi picioare din cauza manelelor ascultate prea tare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O călătoare a surprins miercuri dimineaţă o bătaie în tramvaiul 41 între alţi patru pasageri, dintre care doi de etnie romă.

Altercaţia a început în momentul în care doi călători le-au cerut unui băiat şi unei fete să dea muzica mai încet, însă aceştia au refuzat, adresându-le, în schimb, cuvinte dure celorlaţi doi călători: „Stai acolo în scaunul tău. Stai cuminte acolo, că altfel ţi-o iei. Nu te mai da cocoş, stai liniştit, nu te mai agita”. În ciuda puternicelor ameninţări verbale, cei doi tineri au sfârşit prin a fi bătuţi cu pumnii şi cu picioarele de către ceilalţi doi bărbaţi care au încercat să îi convingă să dea muzica mai încet.

Pe înregistrare se aude cum tinerii ţipă de durere: „Au, mi-ai rupt mâna”, în timp ce ceilalţi cer să li se deschidă uşa, ori pentru a continua bătaia în stradă, ori pentru a-i da pe tinerii care deranjau cu muzica ascultată la difuzor, afară din tramvai.

Tot incidentul petrecut în staţia Crângaşi a fost înregistrat cu telefonul mobil şi postat pe o reţea de socializare. Filmarea a devenit virală, ajungând în câteva ore la câteva zeci de mii de vizualizări şi sute de share-uri, însă a fost mai apoi şters de către utilizator.

Poliţia Capitalei s-a autosesizat cu privire la incidentul de miercuri dimineaţa şi a deschis un dosar în care se fac cercetări cu privire la tulburarea liniştii şi ordinii publice.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite