ASPA a adunat câinii din Sectorul 6 al Capitalei. Acţiunea a durat două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au anunţat că Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), în parteneriat cu Poliţia Locală Sector 6, a început să adune câinii fără stăpân de pe străzile din sector. Animalele prinse vor fi duse în adăposturile speciale ale autorităţii.

Timp de două zile, reprezentanţii ASPA şi cei ai Poliţiei Locale au început o acţiune prin care au prins câinii fără stăpân de pe străzile din sectorul 6. „Primele animalele strânse sunt cele agresive, care vor fi duse, cel mai probabil, în adăposturile pe care le deţin cei de la ASPA“, a declarat, pentru adevarul.ro, Mirela Buzarin, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 6.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au spus că în baza parteneriatului pe care autoritatea local îl are cu Vier Pfoten, din 22.04.2013 şi până la 17.06.2013, pe raza sectorului au fost sterilizate 549 de animale, dintre care 402 câini şi 147 de pisici. Totodată, din data de 18.06.2013 şi până pe 22.08.2013, au fost sterilizate 536 de animale, dintre care 404 câini şi 134 de pisici.

Hingherii ASPA vor interveni şi în zilele următoare, iar primele animalele care vor fi ridicate de pe străzi sunt cele agresive.

Pe aceeaşi temă:

CAMPANIE Bucureştiul nu crede în lacrimi! Cum a trecut primarul Sorin Oprescu de la „Bucureşteni dragi, SE POATE!” la „Iertaţi-ne pe toţi!”

UPDATE Protest faţă de maidanezii din Capitală. Manifestant: „Să adunăm câinii şi să-i aruncăm peste gardul Parlamentului“

Cântăreaţa Nadine, ameninţată de cei care nu sunt de acord cu protestul pe care l-a organizat. „Nu vreau să vorbesc despre acest lucru“

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite