Animal Fest România, la prima ediţie: bucureştenii din sectorul 3 pot adopta câini şi învaţă despre creşterea lor, în cadrul unor activităţi interactive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, va participa duminică după amiază la inaugurarea primei ediţii a evenimentului Animal Fest România. Târgul are menirea de a încuraja adopţiile câinilor fără stăpân, dar şi de a îi învăţa pe stăpâni despre tehicile de dresaj.

În cadrul evenimentului se vor putea face adopţii de câini care provin din adăpostul din strada Releului nr. 4, inaugurat anul acesta de Asociaţia pentru Dezvoltarea şi Calitatea Vieţii şi cabinetul veterinar Turbo Pet. Potrivit administraţiei locale, primăria Sectorului 3 a susţinut acest proiect.

„Animal Fest România”, organizat de Dog Rescue România, în parteneriat cu Primăria Sectorului 3, va conţine demonstraţii de dresaj, concursuri (best trick, smart dog, traseu cu obstacole), precum şi o prezentare de rase canine. De asemenea, posesorii animalelor vor putea învăţa de la medici veterinari, dresori şi crescători cum să-şi îngrijească animalele de companie.

Pe aceeaşi temă:

Raportul ASPA: În octombrie, cel mai redus număr de persoane muşcate de câini, din ultimii şapte ani. Peste 10 mii de câini, cazaţi în adăposturi clandestine

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite