Şeful de la Înmatriculări, despre bişniţa cu bonurile de ordine: „Nu mă interesează!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reporterii „Adevărul de Seară“ i-au prins în flagrant ieri pe câţiva indivizi care vindeau bonurile de ordine de la ghişeele Sediului de Înmatriculări Auto din Pipera.

Citiţi şi

Bişniţă cu bonurile de ordine la Înmatriculări Auto

Bişniţarii vin de obicei de dimineaţă şi smulg din automat câteva zeci de bilete, iar la prânz, când oamenii trebuie să aştepte la coadă câteva ore bune, ei le vând cu câteva sute de mii de lei vechi bucata.

În lipsa unei reacţii din partea Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bucureşti, l-am contactat azi-dimineaţă pe şeful acestei instituţii, Dan Moşescu. El s-a arătat însă foarte deranjat de tentativa noastră de a-i cere o reacţie faţă de ilegalităţile care se petrec în curtea Serviciului Permise. „Nu mă sunaţi acum. Este sâmbătă şi chiar nu mă interesează ce aţi scris în ziar despre Serviciul de Înmatriculări“, a declarat directorul Moşescu, înainte de a închide telefonul.

Fenomenul de comercializare a tichetelor a început în urmă cu doi ani, când Serviciul şi-a mutat sediul din Bucureşti, de pe strada Udrişte, pe Şoseaua Pipera.

Sistemul de stat la coadă de la noua clădire este unul mai eficient, în teorie, acelaşi care se foloseşte la multe oficii din străinătate.

Cu toate acestea, cititorii adevarul.ro au sesizat mai multe probleme pe care le-au întâmpinat la noul sediu. Gepelica Butanescu a propus o soluţie prin care s-ar putea evita bişniţa cu bonurile de ordine: „Ar trebui ca programărilre să se facă şi online cu nume“.

Robbes susţine că este inadmisibil ca la acest sediu ultramodern să nu existe formulare distribuite gratis la ghişeul de informare. „Mie, personal, poliţaii mi-au spus că li s-a terminat hârtia, iar ei aveau monitoare LCD la computere M-au întrebat de ce nu am descărcat de pe net formularele. Ce tupeu!“, a scris cititorul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite