Întârzieri de zeci de minute la metrou. Uşile unui tren s-au stricat în staţia Eroii Revoluţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Uşile unui metrou s-au stricat la Piaţa Eroii Revoluţiei FOTO Arhivă
Uşile unui metrou s-au stricat la Piaţa Eroii Revoluţiei FOTO Arhivă

Circulaţia metrourilor a fost blocată circa jumătate de oră, pe tronsonul Berceni-Pipera, după ce uşile unui metrou de tip Bombardier s-au blocat.

Reprezentanţii Metrorex susţin că trenul s-a stricat în staţia Eroii Revoluţiei, iar călătorii au fost evacuaţi pentru ca angajaţi Metrorex să reuşească să scoată trenul din circulaţie şi să repare problemele apărute la uşi. „A fost o defecţiune la uşile unui Bombardier. A durat în jur de 30 de minute debarcarea tututor călătorilor“, au precizat reprezentanţii Metrorex. 

Aceştia susţin că defecţiunea a fost cauzată de călătorii foarte grăbiţi care se înghesuie în metrou şi trag de uşile trenurilor. În acest moment se circulă în condiţii normale, iar trenurile şi-au intrat în ritmul obişnuit de acum 15 minute. 

Pe aceeaşi temă:

Secretele din subteranul bucureştean: Staţia de metrou Politehnica - decorată cu marmură în care sunt încrustate fosile, Piaţa Romană - staţia construită în secret

Staţia de metrou Piaţa Unirii a fost invadată de imagini cu maidanezi care aşteaptă să fie adoptaţi

Lucrările de la Magistrala 5 de metrou costă mai mult. Metrorex explică suplimentarea bugetului alocat şantierului subteran

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite