Populaţia Republicii Moldova, sfătuită să nu-şi părăsească locuinţele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO facebook
FOTO facebook

Autorităţile îndeamnă cetăţenii să nu părăsească locuinţele pe parcursul zilei de vineri, 21 aprilie, întrucât vremea de afară poate crea dificultăţi majore de deplasare, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Guvernului.

Cei care totuşi se vor decide să plece la drum sunt îndemnaţi să aibă grijă în trafic, iar în caz de urgenţă să apeleze: 901, 902 şi 903, 022 785032.

Meteorologii menţin avertizarea Cod Portocaliu de precipitaţii puternice sub formă de ninsori şi lapoviţă până în noaptea de vineri, 21 aprilie. Vântul nord-estic va prezenta intensificări de până la 17-22 m/s.

Şeful Centrului Prognoze Meteorologice al Serviciului Hidrometeorologic de Stat, Ghenadie Roşca, spune că răcirea vremii este cauzată de un val de frig care vine din Arctica. Ciclonul a adus temperaturi joase şi ninsori puternice pe aproape întreg teritoriul ţării. „Cea mai mare parte a ciclonului se răsfrânge asupra zonei de centru şi de sud a Republicii Moldova”, a declarat Ghenadie Roşca pentru IPN.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite