Municipalitatea va face un top al taberelor de vară

Municipalitatea va face un
top al taberelor de vară

FOTO Arhivă

Municipalitatea va face un top al taberelor de vară. Propunerea a venit de la şeful Direcţiei generale sănătate Mihai Moldovanu şi a fost motivată de faptul că unii părinţi nu sunt mulţumiţi de condiţiile din tabere şi îşi iau copiii acasă peste câteva zile. Un clasament al taberelor i-ar ajuta să facă o alegere mai bună atunci când procură biletele de odihnă, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În cadrul şedinţei operative de la Primărie, Mihai Moldovanu a spus că un astfel de clasament ar putea determina şi administraţiile taberelor de odihnă să-şi îmbunătăţească condiţiile. „Sunt spaţii unde locuiesc câte 20 de copiii. Sunt camere de 14 metri pătraţi, unde stau câte 8 copii. Este o încălcare gravă. Mulţi copii, după ce vin la tabere, pleacă după 2-3 zile pentru că nu sunt satisfăcuţi de aceste condiţii”, a spus Mihai Moldovanu.
 
În unele tabere starea igienică a cantinelor şi a sălilor cu mese nu corespund standardelor, nu se face curăţenie aşa cum este necesar. În alte tabere copiii nu au acces la apă caldă. Aceste şi alte informaţii urmează să fie făcute publice, ca părinţii să cunoască condiţiile până copii ajung în tabere.
 
citeste totul despre: