Veaceslav Nedelea, candidatul PDM în circumscripţia 33 din Chişinău pentru alegerile parlamentare noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele interimar al PDM, Pavel Filip, a anunţat că formaţiunea sa a decis cine va fi candidatul PDM pentru circumscripţia uninominală nr.33 din Chişinău, în alegerile parlamentare noi din 20 octombrie, circumscripţie unde în scrutinul 24 februarie a învins liderul PPDA, Andrei Năstase, însă care şi-a depus mandatul în favoarea funcţiei de ministru de Interne.

Din cele patru circumscripţii uninominale unde vor avea loc alegeri parlamentare noi odată cu scrutinul local, PDM a selectat deocamdată doar doi candidaţi. În circumscripţia nr. 17 Nisporeni, unde pe 24 februarie alegerile au fost câştigate de Vlad Plahotniuc, care la fel şi-a depus mandatul, va candida preşedintele raionului Nisporeni, Ghenadie Verdeş, iar în circumscripţia nr. 33 candidat este democratul Veaceslav Nedelea, transmite IPN.

Veaceslav Nedea este pedagog şi jurist de profesie. Acesta a ocupa funcţia de deputat din partea PDM pe o perioadă scurtă de timp, din mai 2018 până în februarie 2019, intrând în Parlament din postura de supleant, după ce Nicolae Dudoglo şi-a depus mandatul. Între 2013-2016 a ocupat funcţia de director la Direcţia de Poştă Chişinău, Î.S.„Poşta Moldovei”.

„Urmează să identificăm şi candidatura noastră pentru diasporă şi încă nu am luat o decizie dacă vom participa sau nu pe circumscripţia care reprezintă regiunea transnistreană”, a menţionat Pavel Filip la emisiunea „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite