Valeriu Munteanu, către Vlad Plahotniuc: „Nici nu ştii cât de mic începi să fii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO colaj Adevărul
FOTO colaj Adevărul

Candidatul PL la funcţia de primar de Chişinău, Valeriu Munteanu, susţine că a intrat în cursa electorală pentru că e furios că „Binomul Plahotniuc-Dodon ne-a sărăcit, ne umileşte, ne minte, îşi bate joc de noi, ne fură viitorul nostru şi al copiilor noştri”.

Valeriu Munteanu a declarat, într-un interviu pentru IPN, că el reprezintă acel electorat din Chişinău care „este indiscutabil împotriva Binomului Plahotniuc-Dodon, care este proromân şi anti-Putin, fără să facă compromisuri cu candidaţii Moscovei”. 

„Acel electorat care a apărat de trei ori cu succes reduta Chişinăului în faţa asaltului forţelor anti-europene ale Estului. Repet: În afară de mine, acest electorat nu are niciun reprezentant! Eu am intrat în cursa pentru câştigarea capitalei noastre pentru că sunt profund convins că pot reprezenta tocmai acest electorat. Un electorat elevat, inteligent, informat, educat, un electorat pe care îl respect şi pe care vreau să îl reprezint”, a afirmat liberalul.

Potrviti lui, victoria sa la Primăria Chişinăului este garanţia că forţele proeuropene „vor debarca în toamnă Binomul de la conducerea ilegitimă a acestui stat”. 

„De asta se tem de mine, de asta încearcă, pe toate căile, să mă scoată din cursă sau să mă minimalizeze. E inutil ce fac. Ştiu şi simte toată lumea asta: sunt pe un trend ascendent şi creşterea mea constantă, până la data scrutinului, mă va aduce în turul al doilea. Şi de acolo, la Primăria Chişinăului. După ce câştigăm Primăria, vom câştiga şi majoritatea la parlamentare. Binomul trebuie să înceapă să îşi facă bagajele”, a adăugat Munteanu.

Candidatul i-a adresat şi un mesaj liderului PDM, Vlad Plahotniuc: „Plahotniuc, nici nu ştii, cât de mic începi să fii!”.


Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite