Poziţia PSRM şi PAS referitor la alegerile anticipate din 20 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Partidul Socialiştilor îşi va anunţa candidaţii la funcţiile de primari ai municipiilor Chişinău şi Bălţi pentru alegerile locale noi din 20 mai după şedinţa extinsă a activului formaţiunii, care se va desfăşura duminică, 18 martie, transmite IPN.

„În Chişinău şi în Bălţi, Partidul Socialiştilor are nu doar candidaţi puternici, ci şi echipe puternice. PSRM este gata să-şi asume responsabilitatea pentru viitorul acestor oraşe şi să rezolve problemele cu care se confruntă cetăţenii”, susţine lidera PSRM, Zinaida Greceanîi, citată într-un comunicat de presă al formaţiunii.

Totodată, Partidul Acţiune şi Solidaritate menţionează că în legătură cu adoptarea de către Comisia Electorală Centrală a hotărârii cu privire la stabilirea alegerilor pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău pentru data de 20 mai, decizia cu privire la scrutin va fi aprobată de către Consiliul Politic Naţional al partidului. Data şedinţei Consiliului Politic va fi stabilită la şedinţa Biroului Permanent Naţional de luni, 12 martie.

Acum o săptămână, Partidul Politic Demnitate şi Adevăr l-a înaintat pe Andrei Năstase în calitate de candidat la funcţia de primar de Chişinău. Cu o zi mai târziu, liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a declarat că PDM nu va avea candidat propriu la funcţia de primar general al municipiului Chişinău, dar este gata să susţină un candidat unic la partidelor proeuropene şi de dreapta.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite