PCRM ar putea să nu aibă un candidat pentru Primăria Chişinău. Voronin: Mai uşor de construit o capitală pe malul Nistrului, decât să faci regulă în Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Voronin

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a declarat că formaţiunea sa ar putea să nu aibă un candidat pentru Primăria Chişinău, în alegerile locale generale din 20 octombrie, pentru că oraşul ar avea probleme imposibil de soluţionat, mai ales în situaţia în care un eventual primar din partea PCRM nu are sprijinul Guvernului şi al Parlamentului.

„În aşa dezastru în care a ajuns Chişinăul, aici e mai uşor de construit o capitală pe malul Nistrului, în zona Vadul lui Vodă, decât de făcut regulă în acest Chişinău. Doamne fereşte să fiu mâine primar de Chişinău, eu nu ştiu de ce să mă apuc, aici totul arde. Uitaţi-vă ce se face cu transportul, cum se hotărăsc celelalte probleme, uitaţi-vă în ce dezastru a ajuns arhitectura. E ceva straşnic ce s-a făcut anii aceştia. Nu suntem gata să candidăm pentru Primăria Chişinău”, a declarat Vladimir Voronin într-un interviu pentru Sputnik Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite