Pavel Filip: Sper ca vectorul european să fie introdus în Constituţie şi să fie asumat de clasa politică drept proiect de ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Pavel Filip îşi doreşte ca proiectul democraţilor privind introducerea în Constituţie a sintagmei „Integrarea europeană - vector de dezvoltare al Republicii Moldova” să fie introdus cât mai curând în Constituţie şi să fie asumat în continuare de clasa politică drept proiect de ţară.

De asemenea, prim-ministrul speră că după alegerile parlamentare va fi menţinut nu doar parcursul european al ţării, dar şi stabilitatea. 

„Şi să continue dezvoltarea economiei, pentru cetăţenii care îşi pun speranţa în acest lucru şi pentru ca din ce în ce mai mulţi cetăţeni moldoveni de peste hotare să se întoarcă acasă cu încredere”, a afirmat Pavel Filip într-un interviu pentru IPN.

În opinia şefului Guvernului, la următoarele aniversări ale independenţei ţării „vom putea vorbi despre o ţară mai demnă şi mai dezvoltată”.

„Datorită măsurilor pe care le luăm acum în toate domeniile cheie – începând de la pensii şi servicii sociale, continuând cu eficientizarea administraţiei publice, dezvoltarea spaţiului mediatic, crearea de condiţii propice pentru investitori şi mediul de afaceri, lupta anti-fraudă şi anti-corupţie şi multe altele. Totodată, indiferent cine va conduce ţara, va fi nevoie de un angajament puternic faţă de cetăţeni, pentru ca aceste reforme să continue, să fie completate şi să pună întotdeauna pe primul loc nevoile oamenilor”, a spus Filip.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite