Partidul Voinţa Poporului a depus la CEC lista candidaţilor pentru alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captura video privesc.eu
FOTO captura video privesc.eu

Partidul Voinţa Poporului a depus joi, 17 ianuarie, actele la Comisia Electorală Centrală pentru participarea la alegerile parlamentare din 24 februarie. Pe lista pentru circumscripţia naţională se regăsesc 35 de candidaţi, transmite IPN.

Preşedintele formaţiunii, Ştefan Urîtu, a declarat pentru presă că cei incluşi pe listă reprezintă o echipă bine chibzuită. Sunt şi tineri, dar şi oameni mai în vârstă care au trecut „prin foc şi sabie”.

Potrivit lui Ştefan Urîtu, formaţiunea participă la alegeri pentru a salva Moldova de prăpastia în care se duce tot mai mult. „Ne încadrăm în această luptă pentru a schimba situaţia şi pentru a face ca legea în Republica Moldova să fie respectată”, a declarat liderul formaţiunii.

Partidul Voinţa Poporului nu va avea candidaţi în circumscripţiile uninominale.

Conform Codului Electoral, CEC efectuează înregistrarea candidaţilor desemnaţi în alegeri în decursul a şapte zile de la data primirii actelor.

În circumscripţia naţională deocamdată au fost înregistrate şase formaţiuni politice. Este vorba despre: Partidul Democrat, Blocul electoral ACUM, Partidul Comuniştilor, Partidul Socialiştilor, Partidul Şor şi Partidul Politic Mişcarea Populară Antimafie. În proces de examinare se află dosarul Partidului Politic Partidul Nostru, care a fost depus miercuri, 16 ianuarie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite