Natalia Morari, dezvăluiri după plecarea lui Plahotniuc de la guvernare: Cavcaliuc a fost cel responsabil ca în apartamentul meu să fie instalată o cameră ascunsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Jurnalista de la postul de televiziune TV8, Natalia Morari, a dezvăluit despre cum, timp de mai multă vreme, în apartamentul ei au fost instalată o cameră ascunsă. Ea susţine că această operaţiune a fost coordonată de către şeful adjunct al Inspectoratului General de Poliţie, Gheorghe Cavcaliuc.

Natalia Morari a făcut aceste dezvăluiri încercând să justifice de ce dânsa s-a bucurat de faptul că Vlad Plahotniuc nu mai controlează puterea în Republica Moldova.

Jurnalista spune că a rămas şocată când cineva i-a arătat o secvenţă video, din propriul ei apartament, în timp ce ea întreţinea relaţii sexuale cu partenerul său. 

Prezentatoarea mărturiseşte că a trecut prin momente dificile, inclusiv pentru că în spaţiul public au apărut atunci voci care încercau să o şantajeze şi spuneau că vor publica imaginile video respective.

Mai mult decât atât, Natalia Morari menţionează că şeful PCCOCS, procurorul Nicolae Chitoroagă, ar fi fabricat dosarul penal deschis pe numele lui Chiril Lucinschi, în încercarea de a o intimida.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite