Mocanu: Plahotniuc acum nu are altă ieşire. Ori ajunge şef de partid, ori va fi împuşcat de către lumea criminală de la Moscova!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO colaj Adevărul
FOTO colaj Adevărul

Liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, susţine că prim-vicepreşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, va încerca să devină preşedintele formaţiunii, după ce funcţia a rămas vacantă pe motiv că Marian Lupu s-a retras. Mocanu consideră că, astfel, democratul ar încerca să se protejeze de lumea criminală care ar atenta la viaţa sa.

„Plecarea lui Lupu din funcţia de preşedinte a PD, dă un semnal foarte prost că Plahotniuc vrea să devină preşedinte a unui partid. Plahotniuc vrea să-şi legifereze gruparea lui criminală şi să o îmbrace în haina unui partid politic direct. Plahotniuc nu mai poate rămânea în umbră, el la ora actuală se află în război total cu lumea criminală.

Ceea ce vedem noi, această bătălie pe viaţă şi pe moarte cu Proca şi cine este adevăratul asasin al lui Gorbunţov, va mirosi foarte urât în curând. Suntem în preajma unui mare război dintre grupări criminale. Iată din ce cauză Plahotniuc acum în disperare vrea să ajungă lider de partid. Eu cred că la 24 decembrie (Congresul PDM) ne putem pomeni ca PD să-l aibă preşedinte pe criminalul Plahotniuc. El acum nu mai are altă ieşire, ori ajunge şef de partid, ori ajunge să fie împuşcat de către lumea criminală de la Moscova supărată pe el pentru ceea ce face el împotriva lor, aici pe teritoriul Republicii Moldova”, a declarat Mocanu în cadrul emisiunii sale de Youtube, din 14 decembrie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite