VIDEO Mesajul lui Pavel Filip către cetăţeni: Salariile şi pensiile încă nu ajung pentru un trai decent, dar vreau să vă transmit un sentiment de speranţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Pavel Filip a transmis vineri, 30 decembrie, un mesaj de felicitare moldovenilor în ajunul noului an. Şeful Guvernului afirmă că înţelege care sunt problemele oamenilor şi dă asigurări că va depune toate eforturile ca cetăţenii să trăiască mai bine în 2017.

„Vreau acum la sfârşit de an să vă transmit un gând bun şi solidar cu toate prin câte aţi trecut în 2016. Eu ştiu foarte bine, şi nu din auzite, că anul care se încheie nu a fost unul uşor pentru familiile din Republica Moldova. 

Pentru cei din ţară a fost un an cu multe neajunsuri, iar pentru cei din afară a fost cel puţin la fel de greu ca şi tot atâtea petrecute departe de casă. Salariile şi pensiile încă nu ajung pentru un trai decent. Tarifele la serviciile comunale nu sunt încă pe potriva veniturilor oamenilor. Situaţia rămâne precară în spitale, iar oamenii nu sunt deplin motivaţi să revină acasă. Dar vreau, în ajunul Anului Nou, să vă transmit un sentiment de speranţă. 

Cu toate necazurile şi greutăţile Moldova a reuşit câteva lucruri care o vor face mai puternică în 2017. Eu ştiu ca şi dumneavoastră că familiile nu se hrănesc cu reforme şi că bunăstarea nu vine bătând din palme. Ea vine cu muncă, prin sacrificii şi perseverenţă. Dar vă asigur că eu şi echipa mea suntem foarte hotărâţi să facem tot ce trebuie ca această bunăstare să ajungă în fiecare casă.

Aveţi încredere în noi, noi nu promitem minuni şi ne ferim de populism. Vom face doar ceea ce trebuie pentru ca Moldova să reuşească, iar cetăţenii ei să trăiască mai bine. La mulţi ani, dragi compatrioţi”, a spus Pavel Filip.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite