Maia Sandu neagă că s-a văzut cu Ilan Şor: Este evident că Plahotniuc a pus la lucru toate slugile pentru a murdări oponenţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lidera PAS, Maia Sandu, neagă că s-a văzut vreodată cu Ilan Şor şi afirmă că imaginile video care au apărut în spaţiul public, unde autorii pretind că Maia Sandu a fost surprinsă, în anul 2016, ieşind din maşina primarului de Orhei, condamnat de prima instanţă la şapte ani de închisoare în dosarul fraudelor bancare, ar fi fost trucate la comanda preşedintelui PDM, Vlad Plahotniuc, pentru a o discredita.

„De câteva zile circulă pe internet un video promovat de bloggerii regimului, precum că eu m-aş fi văzut cu Şor. Pentru cei mai lenţi în gândire, repet: nu m-am întâlnit niciodată cu Şor, nici cu Plahotniuc, nu am discutat cu ei şi nu am ce discuta”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Lidera PAS le-a sugerat autorilor imaginilor video respective ca data viitoare „când amăgiţi lumea că maşina ar fi a mea, documentaţi-vă mai bine, căci maşina mea, spre deosebire de cea din imagini, nu are jante de titan. Nu mai zic că nici aşa palton nu am”.

„E clar că sunteţi slabi până şi la regizat videouri”, a spus Maia Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite