Maia Sandu neagă că ar fi avut o întrevedere cu Vlad Plahotniuc: Nu m-am văzut şi nu m-aş vedea cu el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PAS, Maia Sandu, a respins informaţiile lansate de către preşedintele PN, Renato Usatîi, potrivit cărora ea ar fi avut recent o întrevedere cu democratul Vlad Plahotniuc.

„Nu am ce discuta, nu m-am văzut şi nu m-aş vedea cu Plahotniuc - asta le-am spus reprezentanţilor familiei social-democrate din Parlamentul European când mi-au propus o întâlnire cu PD-ul cu câteva luni în urmă”, a afirmat Maia Sandu într-o postare pe Facebook.

Ea susţine că Renato Usatîi „nu este o sursă credibilă, este prost informat, prost intenţionat şi încearcă în mod jalnic să obţină un pic de atenţie mediatică prin invenţii”. 

„Nu negociem cu oligarhii care distrug o ţară întreagă. PD-ului îi sugerăm să nu mai cerşească poze cu noi pentru a ne discredita şi să se apuce de lucruri serioase şi urgente, iar dacă nu este în stare - să plece de la guvernare”, a explicat Sandu.

Amintim că Renato Usatîi a declarat luni, 12 februarie, la emisiunea „Politica” de la TV8 că Maia Sandu ar fi avut o întrevedere în SUA cu Vlad Plahotniuc. Întâlnirea ar fi fost intermediată de către o persoană a cărei identitate Usatîi a refuzat să o divulge. 

Totodată, Usatîi a subliniat că scopul acelei întrevederi era de a stabili o colaborare post-electorală dintre PAS şi PDM. Potrivit lui Usatîi, Maia Sandu a refuzat o coaliţie cu Plahotniuc, fapt pentru care a fost lăudată de către liderul „Partidului Nostru”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite