„Jos uzurpatorii!“ Victor Ponta, huiduit la Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de protestatari au boicotat vizita premierului român
Zeci de protestatari au boicotat vizita premierului român

Aflat în prima sa vizită oficială la Chişinău, premierul român a fost huiduit de către zeci de protestatari moldoveni în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Înarmaţi cu pancarte şi fluiere, protestatrii au strigat cât i-au ţinut plămânii „Jos uzurpatorii!". Nemulţumiţi de vizita premierului român, ei nu au ezitat să scandeze mesaje în susţinerea lui Traian Băsescu. „Victor Ponta trebuia să vină să dea mâna cu noi să ne vorbească. Traian Băsescu tot timpul se întâlnea cu noi", spune nemulţumit Gheroghe Munteanu în vârstă de 70 de ani.

Nemulţumit de vizita oficialului român este şi Valeriu Cuculescu care de câţiva ani este cetăţean român cu acte-n regulă. El spune că vizita premierului român la Chişinău este inoportună având în vedere situaţia politică din România. Ţinând steagul Republicii Moldova într-o mână şi  potrivindu-şi pălăria cu cealaltă, bărbatul explică motivul protestului. „Ponta şi Antonescu au comis o mulţime de erori, care aduc daune românilor de pretutindeni. Dacă m-aş întâlni cu domnul Ponta i-aş spune că a făcut multe prostii şi că descreditează România. Eu voi participa la referendum pentru că nu vreau ca România să ajungă pe mâna USL-ului. Cei care îl susţin pe Victor Ponta sunt nişte zăpăciţi", spune Valeriu Cuculescu (56 de ani).

Alţi protestatari au venit cu sugestii. „Premierul român nu este recunoscut în România şi a fost întâlnit cu pâine şi sare la Chişinău. Noi îi sugerăm să plece în România şi să restabilească statul de drept şi să nu dea exemplu ţărilor vecine", a accentuat Vasile Costiuc, preşedintele Mişcării „Democraţia Acasă".

Victor Ponta la Chişinău: „România şi Republica Moldova sunt legate de sute de ani printr-o legătură care nu are nicio legătură cu politica"

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite