Ion Prisăcaru, noul şef al Fiscului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Finanţelor Veaceslav Negruţa a semnat astăzi ordinul privind numirea lui Ion Prisăcaru în funcţia de şef al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat. După-masă, noul şef a fost prezentat colectivului Fiscului.

„Au venit împreună cu ministrul Finanţelor şi se află în şedinţă“, ne-a comunicat Maria Bernevec, specialist în cadrul Serviciului de presă al Fiscului.

Economist de profesie, Ion Prisăcaru, în vârstă de 56 de ani, îndeplineşte funcţia de preşedinte al Asociaţiei Auditorilor şi Consultanţilor în Management din Republica Moldova, redactor-şef al revistei Fin-Consultant şi director general al SRL Ecofin Audit Service.

Funcţia a rămas vacantă din 15 februarie, când ofiţerii Centrului Naţional Anticorupţie au descins cu percheziţii la sediul Inspectoratului Fiscal Principal de Stat al Republicii Moldova. Şeful de atunci al Fiscului, Nicolae Vicol, a fost escortat la Sediul CNA, unde i-au fost aduse mai multe învinuiri, printre care şi faptul că este bănuit de acte de corupţie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite