Ion Ceban propune dotarea a 50 de troleibuze cu aer condiţionat: E nevoie doar de voinţă politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Fracţiunii Partidului Socialiştilor în Consiliul municipal Chişinău, Ion Ceban, propune dotarea a 50 de troleibuze cu aer condiţionat. Într-o conferinţă de presă, alesul local a comunicat că a înaintat demersuri către CMC pentru alocarea a circa 15 milioane de lei în aceste scopuri, transmite IPN.

Potrivit lui Ion Ceban, mai ales în orele de vârf, este insuportabil să călătoreşti cu troleibuzul. 

„Propunem alocarea de 15 milioane de lei prin modificarea bugetului municipal pentru anul 2018, prin diminuarea sursei de finanţare aprobată pentru Regia Transport Electric pentru asamblarea a 20 de troleibuze – lucrările în acest caz practic nu au pornit pe nicio filieră. Astfel, cu aceşti bani pot fi asigurate cu aer condiţionat 50 de troleibuze”, a remarcat alesul local.

Ion Ceban a estimat că timp de zece zile pot fi dotate cu aer condiţionat zece unităţi de transport. Astfel, până la sfârşitul lunii iulie, pe străzile capitalei ar circula 50 de troleibuze cu aer condiţionat.

„Este nevoie doar de voinţă politică, dar ea trebuie să fie. E regretabil că nu s-a făcut acest lucru până acum”, a subliniat preşedintele Fracţiunii PSRM în CMC.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite