Mihai Ghimpu cere demisia premierului, dar vrea să păstreze Alianţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Ghimpu, liderul PL. FOTO Adevărul
Mihai Ghimpu, liderul PL. FOTO Adevărul

Mihai Ghimpu, liderul PL cere demisia premierului Vlad Filat şi a altor funcţionari implicaţi în scheme de corupţie, trafic de influenţă şi abuz de serviciu. Totodată, politcianul spune că vrea să păstreze Alianţa.

„Demisia de onoare a tuturor funcţionarilor implicaţi, inclusiv a prim-ministrului, este iminentă în asemenea cazuri. Partidul Liberal condamnă cu fermitate fenomenele de corupţie, trafic de influenţă, abuz în serviciu, hărţuire a mediului de afaceri, tendinţele de instaurare a monopolului administrativ de stat, şantajul şi alte scheme frauduloase care au intrat în vizorul organelor  de drept. În acest context, accentuăm că  justiţia trebuie să-şi facă în mod eficient datoria, indiferent de ranguri şi culori politice", a afirmat preşedintele PL citind declaraţia Partidului Liberal cu privire la evenimentele politice de ultimă oră.

Potrivit politicianului, PL este deschis pentru discuţii  menite să amelioreze climatul politic. „Suntem în continuare pentru păstrarea AIE, însă de o cu totul altă calitate - o alianţă pentru democraţie şi pentru cetăţeni. În acelaşi timp, PL este deschis pentru dialogul constructiv, menit să amelioreze climatul politic şi să menţină cursul strategic de integrare europeană“, a mai spus Mihai Ghimpu.

CLICK pentru declaraţia PL.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite