Gheorghe Petic s-a întâlnit cu Alexandru Jizdan: „Am aşteptat această clipă nouă luni de chin”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Petic TVR Moldova

Fostul poliţist de frontieră Gheorghe Petic, eliberat recent din arest, susţine că s-a întâlnit, întâmplător, la uşa unui birou din Parlament, cu ex-ministrul de Interne, deputatul PDM Alexandru Jizdan, cel care este „comandatarul principal al fabricării celor şase dosare penale” împotriva lui Petic.

„Am aşteptat această clipă nouă luni de chin şi osândă. Nu cred că este necesar să vă redau ceea ce am simţit ieri după cele trei închisori prin care am fost târât la doleanţa acestui individ”, a scris Gheorghe Petic într-o postare pe Facebook.

Acesta susţine că Alexandru Jizdan nu a avut curaj să-l privească în ochi „pentru că contrariu cădea fără cunoştinţă”.

„Nu instig la ură şi vrajbă, pentru aceasta se pedepseşte penal, dar Alexandru Jizdan e duşmanul meu şi al familiei mele şi va răspunde, pentru tot va răspunde, puţină răbdare”, a mai spus Petic.

Amintim că fostul poliţist de frontieră Gheorghe Petic a fost eliberat din arest pe 19 iulie, în urma unei decizii luate de judecătorii Curţii de Apel Chişinău. De asemenea, magistraţii au hotărât că dosarul acestuia, în care Petic este învinuit de viol, să fie trimis la rejudecare.

Gheorghe Petic, cel care a făcut mai multe dezvăluiri privind schemele de contrabandă cu ţigări de la frontiera moldo-română, a fost condamnat pe 20 martie curent, la trei ani şi şase luni de închisoare, cu executare, pentru viol. 

Gheorghe Petic se declară nevinovat şi acuză că dosarul penal i-a fost fabricat la comanda lui Vlad Plahotniuc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite